Verzending

Verzending

Wanneer je op maandag t/m vrijdag vóór 16.00 uur je bestelling plaatst, word je pakketje dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je je pakketje dan de volgende dag al in huis. 

Onze pakketten worden met DPD en DHL verzonden. Zodra je bestelling is verpakt en verzonden, ontvang je van één van deze vervoerders de track and trace code. Met deze code kan jij je bestelling volgen. 

Verzendkosten

Voor de verzending binnen Nederland en België rekenen wij € 4,95 per bestelling. Bij bestellingen vanaf €40,- betaal je geen verzendkosten. 

Voor verzendingen naar Duitsland rekenen wij € 5,95 per bestelling. Bij bestellingen vanaf € 80,- betaal je geen verzendkosten. 

At this moment, we ship only to the Netherlands, Belgium and Germany. In the near future we will ship in more countries. 

Help, ik heb mijn adres verkeerd ingevuld! 

Dat is niet zo handig, maar geen ramp als je het ons direct laat weten. Stuur zo snel mogelijk een mailtje met daarin je goede adres en je ordernummer naar info@curlytools.nl. Als je pakketje nog niet verzonden is, kunnen we het voor je aanpassen! Is je pakket al verzonden? Dan kunnen we het pakket opnieuw versturen voor de standaardverzendkosten van 4,95 euro. 

Help ik heb mijn pakketje niet ontvangen!

Wat vervelend! Weet je zeker dat je adres klopt en dat het niet per ongeluk bij de buren is komen te liggen? Neem eerst contact op met de vervoerder van je pakketje. Kunnen zij niet verder helpen? Dan kan je contact opnemen met info@curlytools.nl.

Mijn producten zijn niet goed aangekomen, of zijn beschadigd. 

We zorgen er bij elk pakket voor, dat de producten goed verpakt worden. Soms kan het zijn dat er bij de vervoerder iets is gebeurd waardoor jouw pakketje beschadigd is geraakt. Stuur een mail (met een foto) naar info@curlytools.nl, we gaan dit dan voor je oplossen.