Over ons

In 2019 is CurlyTools ontstaan. Ik (Eline) had al jarenlang problemen met mijn krullen. Ik droeg altijd een zo’n strak mogelijke paardenstaart en pakte vaak de stijltang uit de kast. Alleen op deze manier vond ik mijn haar op z’n mooist.

Totdat ik in 2018 kennismaakte met de CG Methode (Curly Girl Methode). Een hele nieuwe wereld ging voor mij open: haartesten, elasticiteit, porositeit, wel of geen proteïne en zo kan ik nog tal van termen noemen. Het was best overweldigend en lastig om te beginnen. Ik ben destijds naar de winkel gegaan en had een aantal producten gekocht. Balen, want de meeste kon ik niet gebruiken omdat ze toch de verkeerde ingrediënten bevatte. En nee, het is mij niet 1 keer, maar meerdere keren overkomen.. ;)


De verwarring die ik had, merkte ik ook op bij veel andere curlies. Dit moest gewoon makkelijker en handiger kunnen! Op mijn studentenkamer in Groningen is het allemaal begonnen. En inmiddels is CurlyTools dé plek voor iedereen met krullend haar. 


Het geeft mij een enorm blij gevoel dat mensen weer blij zijn met hun krullen! Het weer veel vaker los dragen en niet meer stijlen. Krullen zijn ontzettend prachtig!


Wij gaan je helpen!

Eline en het gehele team van CurlyTools