De Denman Brush D3 of D4

De Denman Brush D3 en D4 zijn erg populair onder veel curly girls die de curly girl methode (CG Methode) volgen. Zorg ervoor dat jij de juiste variant koopt. Hiermee haal je het allerbeste resultaat voor jouw krullen. In deze blog leggen we je uit welke je het best kan kiezen.

Waar werkt een Denman Brush voor?

Denman heeft heeft verschillende borstels ontworpen. In dit artikel gaan we in op de Denman Brush D3, Denman Brush D4 en de Denman Paddle Brush.

De Denman D3 en D4

Deze borstels zijn gemaakt om jouw krullen meer kruldefinitie te geven. De Denman D3 en D4 hebben verschillende nylon pinnen. Bij beide varianten staan ze dicht bij elkaar, en dit zorgt voor een goede kruldefinitie. De borstel is er dus echt voor om jouw krullen te stylen.

Je kan de borstel ook goed gebruiken om producten te verdelen.

De Denman D3 Brush

 Fijn haar

 Haarlengte kort tot medium

 Meer kruldefinitie

 Niet voor ontklitten 

De Denman D4 Brush

 Gemiddeld tot dik haar

 Haarlengte medium tot lang 

 Meer kruldefinitie

 Niet voor ontklitten 

De Denman Paddle Brush

De Paddle Brush van Denman is er voor om jouw krullen te ontklitten. Sta je onder de douche, doe dan een beetje conditioner in en doorkam je haar. Wist je dat borstelen echt een aanrader is? Het voorkomt namelijk pluizig haar.

 Ontklitten van het haar

 Voorkomt pluizig haar

 Niet voor meer kruldefinitie 

Hoe gebruik ik een Denman Brush?

Shop een Denman Brush bij CurlyTools 

Ben je klaar voor meer kruldefinitie? of wil je graag met een goede borstel je haar ontklitten? Bekijk dan onze collectie. 

Kijk op onze pagina om alle producten van Denman te bekijken.