Borstels, ze zijn er in veel verschillende soorten en maten. Maakt het uit welke je kiest? Ja! En hoe kies je nu de juiste? Het is belangrijk om te weten wat jij wilt gaan doen met de borstel. Wil je de borstel gebruiken om te ontklitten of wil je jouw kruldefinitie verbeteren?

Meest populair

De meeste mensen gebruiken de Denman Brush D3 of D4. Ze gebruiken dit om mooiere kruldefinitie te creëren. Wil je je krullen ontklitten en heb je dik krullend haar? Dan kan je beter kiezen voor een brush met wijdere rijen. Zoals je op de blog afbeelding ziet, heeft de Denman D4 meerdere rijen, die dichter op elkaar zitten. Doordat de rijen dichter op elkaar staan, is de D4 geschikt voor een mooiere kruldefinitie. 

 

Gebruik 

Het gebruik van de Denman Brush kan op verschillende manieren. Ik gebruik de Denman Brush bijna elke dag. Dit betekent dat ik eerst mijn haren nat maak met de mist spray van Sibel. Vervolgens doe ik leave-in in mijn handen en doe het product in mijn haren. Dit doe ik meestal door per streng, het product net na mijn hoofdhuid tot aan de haarpunten aan te brengen. Vervolgens gebruik ik een gel die ik ook weer net na mijn hoofdhuid tot aan de haarpunten aanbreng. Vervolgens scrunch ik mijn haar. Door kommetjes van mijn hadden te maken en in mijn krullen te knijpen. Wanneer het product goed is ingetrokken, pak ik vervolgens de Denman Brush. Ik kam mijn haren en maak aan het einde een soort draai naar boven. Dus de borstel kantel ik bij de haarpunten naar boven. Zie hieronder een filmpje, die ik heb gebruikt om te leren hoe de Denman Brush D4 werkt! 

Je kan de rijen uit de borstel ook verwijderen, dus stel je vindt 9-rijen te veel, dan zou je ervoor kunnen kiezen om er een aantal rijen uit te halen. Ik heb dit geprobeerd, maar ik ben toch fan van de 9-rijen. Echter, is het belangrijk om dit voor jezelf uit te testen. Misschien, werken minder rijen voor jouw krullen beter!

Video: How To Use The Denman Brush

 

Ervaring

Ik gebruik de D4 al een tijdje en kan er eigenlijk niet meer zonder. Hij gaat dus overal mee naar toe! Ik heb ontzettend dik en zwaar haar. De borstel helpt mij daarom om een mooiere kruldefinitie te creëren. Zonder de borstel zakken mijn krullen sneller uit.

Ik ben benieuwd!

Wil jij een mooiere kruldefinitie en nieuwsgierig geworden naar deze borstel? Check dan het product in onze webshop! of gebruik de tool om de juiste borstel te vinden.

Vind de producten voor jouw haar