Krullen: Welke producten passen bij mij?

Krullen: Welke producten passen bij mij?


3 minuten lezen

krullen: vind je het ook zo lastig? Wij helpen je! 

Je wilt graag mooie krullen maar, je hebt geen idee waar je moet beginnen. Dat snappen wij heel goed en daarom willen we je graag helpen! Op deze pagina lees je hoe je direct de juiste producten kan vinden voor jouw krullen.

NATUURLIJKE KRULLEN

Voor krullen is er een speciale verzorgingsmethode namelijk, de CG Methode. Deze methode is ontwikkeld omdat er in veel haarproducten slechte ingrediënten zitten zoals siliconen en sulfaten. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat jouw natuurlijke krullen verdwijnen; je krullen worden pluizig en zakken uit. Super zonde! Je kan op elk moment starten met de CG methode, het enige dat jij nodig hebt is de juiste producten die passen bij jouw krullen. En daar gaan wij jou mee helpen! 

CG METHODE

Wanneer je start met de CG methode ga je misschien producten gebruiken die je nog niet eerder hebt gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een gel of een leave-in. Geef je krullen (en, jijzelf natuurlijk) daarom ook de tijd om te wennen aan de producten. Hieronder, geven we een korte uitleg van de producten die je nodig hebt om te kunnen starten met de CG methode:

  1. Final-wash: Dit product gebruik je eenmalig om alle vuil goed te verwijderen. Het is belangrijk, dat je dit product maar 1 keer gebruikt! 
  2. Voedend Masker: Na de final-wash is het heel belangrijk dat je een masker aanbrengt. De final-wash is een shampoo met sulfaten, dus je krullen moeten goed gevoed worden. 
  3. Shampoo: 1 keer per week gebruik je een CG shampoo.
  4. Conditioner: Een CG conditioner mag je meerdere keren per week gebruiken. Dus kijk wat het beste bij jou past!
  5. Leave-in: Bescherm en hydrateer je krullen gedurende de dag. Heb je fijner haar? Dan kan je deze stap overslaan.
  6. Stylingsproduct: Om je krullen een goede verder te stylen, gebruik je een gel, créme of mousse.

Naast je haarverzorging gebruik je ook tools, om je producten aan te kunnen brengen of om je krullen goed te verzorgen. 

  • Waterverstuiver: Een super handige verstuiver, die zorgt voor een constante verneveling. Tip: doe er een klein beetje leave-in conditioner, in!
  • Satijnen kussensloop: Normale kussenslopen kunnen door wrijving pluis veroorzaken, gebruik daarom een speciale satijnen kussensloop.
  • Speciale siliconen borstel voor tijdens het wassen: Een handige tool om je hoofdhuid goed schoon te maken en het is ook nog eens goed voor je bloedcirculatie. 
  • Microvezel handdoek: Met een normale handdoek, kan je ook veel pluis veroorzaken. Gebruik daarom een speciale handdoek die pluizige krullen voorkomt.

Zie alle tools >> alle tools voor krullen

Haareigenschappen

Er zijn veel verschillende krullen. De 1 heeft meer wavy krullen terwijl de andere meer coily curls heeft. Dus, niet elke krul is hetzelfde en krullen hebben dan ook per persoon een andere verzorging nodig. Op basis van bepaalde haareigenschappen kunnen we voor jou de beste producten kiezen. Het is dus van belang dat jij je eigen haar gaat leren kennen. En dit is super leuk, omdat jij je krullen steeds beter gaat leren kennen. 

Hoe doe je dit?

We kunnen je direct helpen. We stellen je een aantal vragen over je krullen. Bij elke vraag, geven we je direct uitleg. Vervolgens krijg je een lijst met producten te zien, die bij jouw krullen passen.

Ik wil graag advies >> Link naar productadvies 

 

« Terug naar Blog